A. Eberle GmbH a fost fondata in 1980. Scopul companiei a fost sa dezvolte si sa produca produse pentru industria electronica. Din 1995 lucrurile s-au schimbat. A. Eberle GmbH & Co. KG si-a stabilit propria distributie, astfel incat astazi cele mai importante campuri de activitate sunt productia de regulatoare de tensiune pentru transformatoarele cu comutator de ploturi, regulatoare pentru bobinele Petersen ( Bobina de Stingere),

sisteme de detectie selectiva a punerilor la pamant  din retelele MT, interfete preluare pozitie comutator ploturi si interfete de comunicatie;

ISA este o companie specializata in producerea de echipamente de testare, cu o experienta de 70 ani, cu reprezentanti in peste 80 de tari. Toate instrumentele de testare ISA sunt recunoscute in intreaga lume ca fiind inovatoare, robuste si usor de utilizat. Toate instrumentele de testare ISA sunt dezvoltate, proiectate si construite in conformitate cu cele mai utilizate standarde internationale (IEC, CE). Gama de produse ISA cuprinde o varietate de instrumente de testare necesare intretinerii si punerii in functiune a statiilor electrice de medie si inalta tensiune.

EGE reprezinta un grup de companii reunite intr-un holding international, care ofera in principal livrari de echipamente speciale pentru industria energetica :

 

• Bobine Petersen (BS), utilizate pentru tratarea punctului neutru;
• Bobine de reactanta;
• Transformatoare de creare neutru (TSI);
• Rezistoare utilizate pentru tratarea punctului neutru;
• Rezistoare auxiliare pentru bobinele de stingere;

IBER CONTREL ELECTRONICA reprezinta o asociatie formata din  CONTREL ELETTRONICA SRL Italia,   THERMOSYSTEMS SRL Italia si compania  BROLEC ELECTRICIDAD S.L. Spania.

Principalele produse comercializate sunt anunciatoarele tip COMPALARM, multimetrele digitale, aparatura de panou si relee modulare pentru controlul rezistentei de izolatie in instalatiile pentru spitale;

OTI – SUA este o firma de inginerie cu spectru complet, specializata in planificare, proiectare, analiza, operare, automatizare si simulare computerizata a sistemelor de putere. ETAP este cea mai completa platforma de acest tip, cu peste 50.000 licente in peste 100 de tari. Echipa de cercetare și dezvoltare este  susținută de ingineri si importanti oameni de stiinta, multi dintre acestia fiind recunoscuti international ca experti in domeniul lor.  Etap reprezinta un set de module de calcul si analiza care permite rezolvarea problemelor electrice din faza de proiectare pana in faza de exploatare si mentenanta a retelelor electrice.

Grupul TRIDELTA este format din TRIDELTA Germany si AREVA Parafoudres S.A care a fost convertita in TRIDELTA Parafoudres S.A. in 2009;

Ambele companii produc descarcatoare pentru aplicatii in sistemele de medie si inalta tensiune de peste 50 de ani.

• Descarcatoare pentru alplicatii MT
• Descarcatoare pentru alplicatii IT
• Descarcatoare pentru alplicatii DC

COMMUNICATIONS DIMAT este localizata in Barcelona cu o echipa de 100 de oameni si o retea de agenti si distribuitori in peste 85 de tari, gata sa ofere solutii pentru clientii nostrii. Suplimentar, sunt 5 companii si birouri in Brazilia, USA, Dubai, Singapore si Russia. Portofoliul de produse il reprezinta sistemele de teleprotectie si sistemele de telecomunicatii.

Yingli Green Energy (NYSE: YGE) este o companie lider in domeniul energiei solare si unul dintre primii producatori din lume care au integrat panourile solare verticale. Compania dezvolta, produce si vinde module de inalta calitate sub brandul Yingli Solar intr-o gama foarte larga de piete, inclusiv Germania, Spania, Italia, Grecia, Franța, Coreea de Sud, China si Statele Unite ale Americii. Peste 4 GW de module Yingli Solar instalate in intreaga lume. Numeroase premii internationale si certificari printre care „Social Accountability 8000” si ISO.

Relee acreditate ENEL

 

Releu distanta – DV935

Osciloperturbograf – DV947

Releu protetcie / control LEA – DV901A2NCI

Releu protectie cupla MT – DV907A2

Releu control / comanda – DV913A2

Releu protectie TRAFO IT – DV920A2NCI

Releu protectie TRAFO MT – DV925A2NCI

Releu protectie si control – DV922A2NC

Releu protectie si control comutator ploturi – RAT – DV933A2NCI

Releu DASf-U – DV938

Releu monitorizare instalatii – DV928