Tara de origine: GERMANIA

Descriere: A. Eberle GmbH & Co. KG a fost fondată în 1980 cu scopul de a oferi servicii de dezvoltare și producție altor companii de electronice.
În 1995, compania s-a reorientat către dezvoltarea propriei familii de produse. De atunci, A. Eberle a furnizat o gamă inovatoare de dispozitive și și-a dezvoltat propria rețea de distribuție axată pe plan internațional.


Tara de origine: Cehia

Website: www.ege.cz

Despre: Compania a fost înființată în 1948. In prezent EGE este un grup de companii care operează la nivel internațional, oferind livrări de echipamente speciale pentru industria energetică: bobine de stingere a arcului electric (bobine Petersen), transformatoare de creare neutru artificial, bobine de reactanta si rezistente de medie tensiune pentru tratarea punctului neutru.


Tara de origine: USA

Website: etap.com

Despre: Fondată în 1986, ETAP are sediul în Irvine, California, SUA, cu birouri în întreaga lume. ETAP este lider mondial pe piața în software-ul de modelare, proiectare, analiză, optimizare, monitorizare, control și automatizare pentru sistemele electrice.


Tara de origine: Italia

Despre: O companie fondata in 1938, lider în domeniul proiectării și producției de echipamente portabile de testare și soluții de monitorizare online pentru sisteme de energie electrică, centrale electrice și substații electrice. Furnizează o gamă completă de truse de testare pentru verificarea releelor de protectie, transformatoarelor de putere, transformatoarelor de masura, întrerupătoarelor, bateriilor, prizelor de pamant, etc.


Tara de origine: ITALIA

Despre: Din 2005, Microelettrica face parte din Knorr-Bremse Group, cel mai mare producător mondial de sisteme de frânare pentru vehicule feroviare și comerciale.


Tara de origine: ITALIA

Despre: TECHIMP- Grupul Altanova este un jucător important în evaluarea stării și monitorizarea permanentă a activităților de descărcare parțială a activelor electrice. Cu sediul în Bologna, TECHIMP este o companie inovatoare care dezvoltă, produce și distribuie produse de calitate și oferă servicii de diagnosticare a descărcărilor parțiale și soluții de monitorizare care acoperă toate activele electrice de înaltă si medie tensiune.


Tara de origine: Germania

Despre: Este o companie fondata in 1889, care are in portofoliu descărcătoare cu oxizi metalici pentru tensiuni de la 1 kV până la 800 kV, plus soluții personalizate de descărcătoare pentru aplicații speciale.


Tara de origine: SPANIA

Descriere: Smilics Technologies este o companie de tehnologie care proiectează și produce soluții complete hardware și software pentru monitorizarea și gestionarea consumului de energie electrică în orice tip de instalație, de la casă până la industrie. Atât centrul de cercetare și dezvoltare, cât și fabrica de echipamente electronice se află în Terrassa, lângă Barcelona.


Tara de origine: SPANIA

Descriere: Companie fondata in 1993 ce ofera solutii tehnologice inovative pentru industria energetica.