Tara de origine: Germania

Despre: Este o companie fondata in 1889, care are in portofoliu descărcătoare cu oxizi metalici pentru tensiuni de la 1 kV până la 800 kV, plus soluții personalizate de descărcătoare pentru aplicații speciale.

DESCARCATOARE DE INALTA TENSIUNE

Descarcatoare de inalta tensiune, pentru aplicatii de pana la 800 kV, din seriile SBK, SBKC si SBKT. Trei modele cu carcase din silicon. Toate modelele TRIDELTA conțin un sistem de etanșare excelent, care împiedică pătrunderea umiditatii și asigură zeci de ani de fiabilitate, fără operațiuni de întreținere.


DESCARCATOARE DE MEDIE TENSIUNE

Din 1996, descărcătorul nostru de medie tensiune este fabricat doar in carcasă din silicon, acesta trecand cu succes testul de îmbătrânire de 5000 de ore. Diferite variante de distanță de fuga și o gamă largă de conectori și accesorii permit soluții personalizate.


MONITORIZARE DESCARCATOARE

smartCOUNT” este un sistem inteligent de monitorizare a descărcătoarelor de supratensiune. Măsoară curentul de scurgere, precum și curenții de impuls în mod automat și poate furniza valori de măsurare accesibile online precum și curbe de trend. Pentru mai multe informații vizitați pagina
http://www.smartcount.info/

Contoarele din „seria DCC”, cu sau fără măsurarea curentului de scurgere, pot ajuta, de asemenea, la detectarea defecțiunilor.