Tara de origine: ITALIA

Despre: TECHIMP- Grupul Altanova este un jucător important în evaluarea stării și monitorizarea permanentă a activităților de descărcare parțială a activelor electrice. Cu sediul în Bologna, TECHIMP este o companie inovatoare care dezvoltă, produce și distribuie produse de calitate și oferă servicii de diagnosticare a descărcărilor parțiale și soluții de monitorizare care acoperă toate activele electrice de înaltă si medie tensiune.

Înființată în 1999 ca un spin-off al Universității din Bologna, TECHIMP este jucătorul major în evaluarea stării și monitorizarea permanentă a activităților de descărcare parțială a activelor electrice. Situat în Bologna, TECHIMP dezvoltă, produce și distribuie produse, sisteme și oferă servicii pentru mai multe aplicații precum controlul calității, teste de punere în funcțiune, măsurători on-line/off-line și monitorizare permanentă.

PRODUSE

Produse de calitate pentru monitorizarea descarcarilor partiale: senzori și accesorii, unități de achiziție, SCADA și software de diagnosticare avansată


SISTEME DE MONITORIZARE

Cele mai avansate sisteme de monitorizare globale pentru întreținerea predictivă a tuturor tipurilor de active electrice de înaltă și medie tensiune.


SERVICII

Cu peste 4000 de servicii și instalații, Techimp a atins excelența în transformarea cercetării și inovației în aplicații practice, dovedite pe teren.