Tara de origine: GERMANIA

Descriere: A. Eberle GmbH & Co. KG a fost fondată în 1980 cu scopul de a oferi servicii de dezvoltare și producție altor companii de electronice.
În 1995, compania s-a reorientat către dezvoltarea propriei familii de produse. De atunci, A. Eberle a furnizat o gamă inovatoare de dispozitive și și-a dezvoltat propria rețea de distribuție axată pe plan internațional.

ANALIZOARE MOBILE PENTRU MONITORIZAREA CALITATII ENERGIEI ELECTRICE

Familia PQ-Box este compusa din patru analizoare portabile, destinate monitorizarii calitatii energiei electrice. PQ-Box 50, PQ-Box 150, PQ-Box 200 si PQ-Box 300.


ANALIZOARE FIXE PENTRU MONITORIZAREA CALITATII ENERGIEI ELECTRICE

Înregistratoarele de defect încorporate și analizoarele dedicate monitorizării calității energiei electrice PQI-DA smart, PQI-DE, PQI-DA și PQI-D sunt componentele centrale ale sistemelor care gestionează măsuratorile din rețelele de joasă, medie și înaltă tensiune.


REGULATOR AUTOMAT DE TENSIUNE

Regulatorul automat de tensiune REG-DA este utilizat pentru a mentine constanta tensiunea de iesire a transformatoarelor de putere. Compara continuu tensiunea masurata la iesirea transformatorului cu o tensine de referinta si comanda schimbarea plotului daca nivelul de tensiune depaseste banda de toleranta setata prin parametrizare


STABILIZATOARE DE JOASA TENSIUNE LVRSys

Stabilizator de tensiune flexibil si robust, usor de instalat, pentru interior sau exterior, care garanteaza o alimentare cu tensiune neintreruptibila. Sistemul nu are efecte negative asupra retelei, nu provoaca flicker sau armonici si asigura mentinerea simetriei tensiunilor prin reglarea independenta a fazelor.


REGULATOR AUTOMAT PENTRU BOBINA DE STINGERE SI SISTEM DE DETECTIE SELECTIVA A PUNERILOR LA PAMANT

Regulator REG-DPA destinat reglajului automat al bobinei de stingere si sistem de detectie/ declansare selectiva a liniilor cu punere la pamant in retelele de medie tensiune. Sistemul de detectie este modular si poate fi configurat in functie de schema monofilara a statiei.


INJECTIE DE CURENT MULTIFRECVENTA PENTRU ACORDUL AUTOMAT AL BOBINEI DE STINGERE

Dimensiuni compacte, fara bobine de inductie, fara transformator de tensiune suplimentar. Datorită formei compacte, se poate încadra în orice dulap de comandă existent. În timpul funcționării, până la opt frecvențe diferite pot fi introduse in înfășurarea de putere auxiliară a bobinei de stingere, fără inductori suplimentari, cum este in cazul injecțiilor de curent clasice.


TERMINAL NUMERIC PENTRU REGLAJUL AUTOMAT AL BOBINEI DE STINGERE (PETERSEN)

Este destinat acordului automat al bobinelor de stingere. Asigura controlul automat al compensarii curentului capacitiv in functie de configuratia retelei de medie tensiune si conecteaza automat rezistorul auxiliar al bobinei de stingere, pentru sensibilizarea metodei wattmetrice, utilizata pentru depistarea liniei cu punere la pamant.